Your shopping cart
Close Alternative Icon
We have FREE SHIPPING throughout Norway! (Lev. 2-4 days) We have FREE SHIPPING throughout Norway! (Lev. 2-4 days)
Down Arrow Icon
Cart Icon
Close Icon
Down Arrow Icon

About us

Vi ønsket å lage gode Norske designprodukter man kan bruke i hverdagen, som forhåpentligvis varer livet ut, og som er fornuftig priset.

Våre produkter oppstår utifra hvilken funksjon de skal fylle, dvs. vi ønsker å løse et problem du ikke var klar over at du hadde, eller som kan løses bedre enn tidligere.

Vi bruker lokale norske leverandører og resirkulerte råvarer og materialer i den grad det er mulig, og vår målsetting er å være en merkevare som går foran når det gjelder sirkulær-økonomi og samfunnsansvar. 

Maskiner/ verktøy er bestilt og laget i Østfold av solide norske familiebedrifter, og vi bruker lokale fabrikker og leverandører med fokus på miljøvennlig produksjon ved lakkering, emballering, transport mm.

I tillegg er både Kriminalomsorgen (Halden fengsel) og RAUSE AS, en arbeids-tilpasset bedrift i Rakkestad,  gode samarbeidspartnere og underleverandører til STØTTT.

Grønn emballasje lager våre esker av miljøvennlig biomasse, og Granada i Halden som er vår lager og distribusjons-partner har Miljøfyrtårn-merking.

Vi satser på et sosialt engasjement og vi jobber hele tiden mot langsiktig bærekraft i alle deler av virksomheten vår.

STØTTT ønsker å ta ansvar og valg som gagner samfunnet og vi vil jobbe mot å oppfylle Fns bærekraftsmål

Produktene våre har 15 års garanti mot brekkasje og alle kommer med like lang support.